Известие

Collapse
No announcement yet.

задна чистачка за 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• задна чистачка за 147

малко глупава тема, но тъй като нямама време да обикалям всички магазини...

кажете от къде мога да си купя задна чистачка за 147?? и дали се сменя само рамото, перото или цялата от основата както ми казаха в един магазин? чистачката е 40см, дали не може от тези по бензиностанциите да стане?

мисля че ще ми трябва рамом тъй като при опит да я сваля го счупих и сега не може да държи перото.

Помагайте...
    Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Сменя се принципно цялото рамо!! НО аз побългарих нещата и си смених само перото!!! И резултата е перфектен!
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

а в един магазин ми казаха че се сменяла цялата от основата, където са о отворите за водата!
      мен обаче ще ми трябва не само перо, защото както казах я счупих при демонтажа.
      имаш ли идея какви пари е нова?

Comment

Значи махаш капачката, под която е скрит болта, държащ цялата чистачка и отиваш в магазина...Това цялото го продават, а не само самата чистачка нали...Нямам представа колко ще струва, но не мисля че ще е под 30лв...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Сменя се принципно цялото рамо!! НО аз побългарих нещата и си смених само перото!!! И резултата е перфектен!
          И аз така направих, като перото e 38 см - 15 инча
          Сваля се цялата чистачка, внимателно се изважда перото така, че да не се прецакат пластините, взима се перото от обикновена чистачка 38 см и се замества.
          Резултатът е поразителен
          Препоръчвам да се закупи хубаво перо - БОШ, ШАМПИОН и т.н., за да не скърца, дере и др. подобни екстри.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
            И аз така направих, като перото e 38 см - 15 инча
            Сваля се цялата чистачка, внимателно се изважда перото така, че да не се прецакат пластините, взима се перото от обикновена чистачка 38 см и се замества.
            Резултатът е поразителен
            Препоръчвам да се закупи хубаво перо - БОШ, ШАМПИОН и т.н., за да не скърца, дере и др. подобни екстри.
            Прецакаха се пластмасовите държачи които хващат самото гумено перо! кофти нали?!?

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
              Прецакаха се пластмасовите държачи които хващат самото гумено перо! кофти нали?!?
              Зависи колко си ги прецакал, но е кофти.
              Търси чистачка 2-ра употреба и внимавай да не ги прецакаш.
              sigpic

Comment

ето по хубаво решение махаш цялото рамо и вземаш рамо от фиат и вече можеш да сменяш целите пера без проблем

Comment

Първоначално публикувано от manol vasilev Покажи съобщение
                  ето по хубаво решение махаш цялото рамо и вземаш рамо от фиат и вече можеш да сменяш целите пера без проблем
                  При ФИАТ има малка чупка и е по-къса
                  sigpic

Comment

нова чистачка със се рамо и т.н... е около 30-40 лв от TNauto на Оборище.. поне преди година бяха толкова
                    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                    156 2.4 JTD - ex

Comment

В Т и Н е 27лв,купих си цялото рамо,отвиваш слагаш го и си готов
                      Жоро 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                      X